Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vdecne tema pro ceske radobyvlastence. A ted prosim napiste jak ma Cesko vyresenou komunistickou minulost? Podle mne se o to ani nepokusilo.

0 0
možnosti
Foto

Jak byste si představoval vyrovnání s komunistickou minulosít? Např. opětovné obsazení západního Berlína ruskou armádou?

0 0
možnosti
Foto

Sám se například i po 600 letech stydím za husity.

1 0
možnosti
Foto

Proč? Proč bychom se měli stydět za zvýšení gramotnosti obyvatelstva?

0 0
možnosti

O to se už postarají postkomunistické země to Němcům mazat denně na chleba. Z druhé strany jim zase vyčítají, že jsou vstřícní k uprchlíkům k vůli minulosti.

To je holt ostblock.

2 1
možnosti

To plus jsem dal nechtěně. Technická chyba.

0 0
možnosti

Dobrý den, moc děkuji za doporučení, knihu si jdu hned obstarat. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1470x
PR manažer, recenzent, mediální poradce, novinář a tiskový mluvčí.

Od r. 1994 redaktor, editor, šéfredaktor v renomovaných médiích v ČR i na Slovensku, tiskový mluvčí v soukromé i státní sféře, poradce místopředsedkyně PS Parlamentu ČR, člen Komise pro výchovu a vzdělávání RMČ Praha 6 či přednášející na VOŠ. Profesně se zabývá PR a mediální komunikací.

Tituly k recenzím poskytují nakladatelství: Academia, Argo, GRADA, HADART Publishing, Host, Jan Melvil Publishing, JOTA, KATTO, LEDA, Nakladatelství Kazda, Paseka, Portál, Rybka Publishers, Slovart, Vydavateľstvo Veritas či portály Audiolibrix, Audioteka.cz, ebux.cz, Palmknihy.cz, Radioservis, OneHotBook. Děkuji.