Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky autorovi teď vím co a jaká je ŠarapovováR^

0 0
možnosti

J35i69ř74í 51F45o83g89e11l

19. 4. 2018 9:16

I ten krátký výsek znovu přináší otázky. Od 6 let žila v USA a přesto ji tan zakázaný lék předepisoval ruský rodinný lékař, poněvadž v USA byl zakázaný.....

2 0
možnosti

Mooc díky za připomenutí. Perfektně napsáno.

Karma.

R^

1 0
možnosti
Foto

Pěkně napsaná recenze knihy. R^ Přesvědčil jste mne, že bych si knihu měl přečíst.

Marie byla a stále jistě je vynikající sportovkyně. Mně na ní nejvíce vadilo její ječení při úderech, v tom však není sama. Na druhou stranu jsem obdivoval její údery a její hru.

Někdy mi připadalo legrační, jak se mezi podáními koncentruje, ty její pravidla, jít dozadu, nikam se nedívat, pár kroků dozadu, pak dopředu. Byl to takový její stereotyp jak zapomenout předešlou hru a soustředit se na současnost a nastávající údery. To je moc důležité. Bývalý stereotyp Djokoviče (před podáním si patnáctkrát míčem pinknout o zem) byl horší, mohl vadit soupeři. Stereotyp Nadala (před podáním si projet vlasy, pak upravit trenky) byl legrační až nehezký. I Federer má jisté stereotypy.

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1470x
PR manažer, recenzent, mediální poradce, novinář a tiskový mluvčí.

Od r. 1994 redaktor, editor, šéfredaktor v renomovaných médiích v ČR i na Slovensku, tiskový mluvčí v soukromé i státní sféře, poradce místopředsedkyně PS Parlamentu ČR, člen Komise pro výchovu a vzdělávání RMČ Praha 6 či přednášející na VOŠ. Profesně se zabývá PR a mediální komunikací.

Tituly k recenzím poskytují nakladatelství: Academia, Argo, GRADA, HADART Publishing, Host, Jan Melvil Publishing, JOTA, KATTO, LEDA, Nakladatelství Kazda, Paseka, Portál, Rybka Publishers, Slovart, Vydavateľstvo Veritas či portály Audiolibrix, Audioteka.cz, ebux.cz, Palmknihy.cz, Radioservis, OneHotBook. Děkuji.