Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Stejně jako diskutér přede mnou mám i já faktickou poznámku. Pokud by Rytíři Zlatého kruhu vystoupili po 160 letech a rozdělili se, potom by to bylo až v roce 2026 tedy po občanské válce a v budoucnosti, a to tak možná nejdřív. Nedivím se, že onomu spisovateli byla 85x kniha odmítnuta. Vždyť kraviny jsou v ní i teď.

0 0
možnosti
JL

Pane Kralicku. Vas clanek nam umoznil nahlednout do historie USA. Vsak hned na zacatku jste udelal velkou chybu.

Obcanskou valku nezacal Sever, ale Jih. Proto je dobre pri jmenovani tohoto konfliktu pouzit pravdive osloveni! Proto spravne: JIH PROTI SEVERU

1 0
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1470x
PR manažer, recenzent, mediální poradce, novinář a tiskový mluvčí.

Od r. 1994 redaktor, editor, šéfredaktor v renomovaných médiích v ČR i na Slovensku, tiskový mluvčí v soukromé i státní sféře, poradce místopředsedkyně PS Parlamentu ČR, člen Komise pro výchovu a vzdělávání RMČ Praha 6 či přednášející na VOŠ. Profesně se zabývá PR a mediální komunikací.

Tituly k recenzím poskytují nakladatelství: Academia, Argo, GRADA, HADART Publishing, Host, Jan Melvil Publishing, JOTA, KATTO, LEDA, Nakladatelství Kazda, Paseka, Portál, Rybka Publishers, Slovart, Vydavateľstvo Veritas či portály Audiolibrix, Audioteka.cz, ebux.cz, Palmknihy.cz, Radioservis, OneHotBook. Děkuji.