Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když pozoruji islámský antisemitismus v Evropě a vymývání mozků malých děti v arabském světě směrem k nenávisti vůči Izraeli a židovskému národu, obávám se ,že historie se může opakovat, jenom místo nacismu nastoupí jiná ideologie. Horší.

0 0
možnosti
Foto

Když jsem bydlel v "Budějcích", tak matka mého spolužáka odnaproti byla také bývalá vězeňkyně z Buchenwaldu. V květnu v jejich oknech nevisela sovětská, ale americká vlajka. Mluvím o období do roku 1960 a až později jsem si uvědomil její odvahu. Tvrdila, že oslavuje toho, který ji osvobodil a měla pravdu. Vyvolávalo to zlou krev, ale sundat "USA" z oken ji nedonutili. Všechna zvěrstva se mohou opakovat a je otázkou, jestli v nějakém zvěrstvu, i když si připadáme spokojeně, právě teď nežijeme.

2 1
možnosti
Foto

J81a67k81u13b 16R53o23t69h

14. 12. 2016 10:19

Možná vy v nějakém žijete, ale pak je to jen váš problém. Ujišťuji vás, že v této zemi a na většině tohoto kontinentu nikdo v nějakém zvěrstvu nežije. Možná se vám ale stýská po dobách, kdy váš otec byl bossem okresního formátu a z toho titulu jste také žil vy. Ztráta tohoto vám ovšem jako zvěrstvo připadat může.:-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 158
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1470x
PR manažer, recenzent, mediální poradce, novinář a tiskový mluvčí.

Od r. 1994 redaktor, editor, šéfredaktor v renomovaných médiích v ČR i na Slovensku, tiskový mluvčí v soukromé i státní sféře, poradce místopředsedkyně PS Parlamentu ČR, člen Komise pro výchovu a vzdělávání RMČ Praha 6 či přednášející na VOŠ. Profesně se zabývá PR a mediální komunikací.

Tituly k recenzím poskytují nakladatelství: Academia, Argo, GRADA, HADART Publishing, Host, Jan Melvil Publishing, JOTA, KATTO, LEDA, Nakladatelství Kazda, Paseka, Portál, Rybka Publishers, Slovart, Vydavateľstvo Veritas či portály Audiolibrix, Audioteka.cz, ebux.cz, Palmknihy.cz, Radioservis, OneHotBook. Děkuji.